Muista äänestää kuntavaaleissa!

Näissä kuntavaaleissa on kyse siitä, miten rakennamme paremman Helsingin ja paremman maailman. Blogin kuva viittaa tähän äänestykseen.

Näissä kuntavaaleissa on kyse siitä, miten rakennamme paremman Helsingin ja paremman maailman. Toivon, että saan olla mukana myös seuraavassa kaupunginvaltuustossa rakentaa parempaa pääkaupunkia Suomelle. Ensimmäisen valtuustokauteni aikana olen johdonmukaisesti puolustanut yhdenvertaisuutta, ympäristöä, työoikeuksia ja halvempaa asumista. Samalla olen vastustanut haitallista leikkauspolitiikkaa, tarpeetonta yhtiöittämistä sekä säästöjä sosiaali- ja terveyspalveluista. Myös silloin, kun se ei ole ollut suosittua.

Helsinki on upea ja vetovoimainen kasvava kaupunki. Helsinki on myös kaupunki, jossa on suuria tuloeroja ja terveyseroja, päihdeongelmia asunnottomuutta, ja jossa elää paperittomia siirtolaisia vailla oikeuksia. Monella työssäkäyvälläkään ei ole varaa asua perheineen Helsingissä, koska asuminen on niin kallista. Toisilla on hankalaa koska päiväkoti- ja työmatkoihin menee kohtuuttoman kauan. Meillä on varaa parempaan.

Viimeisen kolmen vuoden aikana Helsinki on tehnyt kovaa tulosta, viime vuonna jopa 470 miljoona euroa. Helsinki myös kasvaa ja kasvaisi nopeammin jos useammalla olisi varaa asua täällä. Se on tärkeää koko Suomelle. Helsinki pitää vahvasta kasvusta huolimatta saada hiilineutraaliksi.

Kasvun hedelmiä pitää käyttää leipäjonojen lyhentämiseen, työttömyyden vähentämiseen ja syrjäyttämisen vähentämiseen. Parhaiten tämä tehdään turvaamalla kohtuuhintainen asuminen, tasaarvoiset sosiaali- ja terveyspalvelut sekä maailman parhaat koulut ja päiväkodit. Palveluissa on tärkeintä niiden vaikuttavuus, ei pelkästään hinta. Palvelu ei toimi, jos pitkäaikaissairas ei parane tai lapsi ei saa tarpeeksi yksilöllistä huomiota.

Tehokkuus syntyy laadusta, ei leikkauksista. Edellämainittuja asioita ja periaatteita olen edistänyt tällä valtuustokaudella niin hyvin kuin olen osannut. Kuntavaaleissa sinä päätät kuka päättää vuosina 2017-2021. Muista äänestää!